Pravilnik o zasebnosti podjetja Sense Mobilna Masaža d.o.o, s sedežem na Mestnem trgu 6, 1000 Ljubljana (»Sense Mobilna Masaža«, »nas«, »mi« ali »naši«). Ta pravilnik o zasebnosti vam razloži, kako mi kot upravljalci podatkov zberemo, uporabimo in delimo informacije, ki jih dobimo ali zberemo o vas (lahko vključujejo tudi osebne podatke) preko naše spletne strani sense-mobilnamasaza.com in aplikacije Sense Mobilna Masaža (skupno imenovano »Spletna stran«), ki ju lahko uporabite za rezervacijo masažnih terapij (»Masažni tretmaji«) in nakup sorodnih izdelkov (»Izdelki«)(skupno imenovano »Storitve«). Podatke lahko zberemo tudi z ostalimi interakcijami, ki jih lahko imate z nami med različnimi marketinškimi ali drugimi dejavnostmi. Ta pravilnik pojasnjuje tudi pravice, ki jih kot uporabnik naših storitev, imate za nadzor vaših osebnih podatkov. Osebni podatki so vse informacije, ki se nanašajo na fizično osebo in omogočajo, da se ta oseba neposredno ali posredno identificira iz teh informacij. V tej politiki razlikujemo med uporabniki storitev, v imenu katerih so opravljene rezervacije za masažne tretmaje, ali v imenu katerih so kupljeni izdelki (skupno imenovani »Uporabniki«) in uporabniki storitev, v imenu katerih nudimo masažne tretmaje, ki jih imenujemo »Terapevti«). Pred začetkom uporabe spletne strani natančno preberite našo politiko zasebnosti.

 

Drugi veljavni pogoji

 

Poleg tega pravilnika o zasebnosti in piškotkih, pogoji uporabe naše spletne veljajo tudi za vašo uporabo storitev in so, kjer je to ustrezno, vključeni s sklicevanjem v to politiko zasebnosti. 1.     Informacije, ki jih zbiramo o vas Naši glavni cilji pri zbiranju informacij so zagotavljanje naših storitev našim uporabnikom in terapevtom in da nam omogoči kar se da najbolje odzvati na prošnje uporabnikov in terapevtov za pomoč ali informacije, kot tudi izboljšati naše storitve, njihove značilnosti in vsebino ter promovirati naše storitve tako preko naše spletne strani kot aplikacije, ter razne dogodke, glasila, tekmovanja in promocije, kjer imamo vaše dovoljenje.                Kategorije informacij, ki jih zbiramo o vas Podatki, ki se navezujejo na uporabnike in terapevte:  ·         Podatki o identiteti-  podatki, ki se uporabljajo za identifikacijo uporabnikov, kot so ime, priimek, naslov, datum rojstva, spol, prijava v sistem in podrobnosti o geslu uporabnika in terapevta. ·         Kontaktni podatki - poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka in številka mobilnega telefona. ·         Finančni podatki - bančni računi terapevtov za plačilo storitev in podrobnosti plačilnih kartic za upravljanje plačil masažnih tretmajev in nakup maloprodajnih izdelkov s strani uporabnikov. Opozarjamo, da ne zbiramo vseh podatkov o plačilnih karticah, temveč delamo s ponudniki plačil tretjih oseb (glej spodaj) za obdelavo plačila. ·         Tehnični podatki - naslov internetnega protokola (IP), prijava (geslo), vrsta in različica brskalnika, nastavitev časovnega pasu in lokacije, vrste in različice vtičnikov brskalnika, operacijski sistem in platforma ter druge tehnologije na napravah, ki jih uporabnik uporablja za dostop do naše spletne strani ali aplikacije.

 

  • Tržni in komunikacijski podatki – želje uporabnikov in terapevtov glede prejemanja marketinških obvestil s strani Sense Mobilne Masaže ali tretjih oseb.

 

  • Operativni podatki - dobimo jih v povezavi s storitvami in prepisi klicev ter sporočil iz »klepetov v živo« z uporabniki in terapevti.

 

  • Podatki o lokaciji - podatki, ki omogočajo terapevtu, da najde uporabnika za izvedbo masažnega tretmaja in uporabniku, da preveri prihod terapevta.

 

  • Zbirni podatki - podatki, ki se zbirajo, uporabljajo in delijo, kot so statistični ali demografski podatki. Uporabljajo se lahko za analiziranje trendov, sledenje gibanju uporabnikov po spletni strani ali aplikaciji, ali pa zgolj za zbiranje informacij o naši uporabniški bazi kot celoti. S strani naših terapevtov lahko tudi zbiramo podatke, kot so število naročenih tretmajev in informacije o urniku.

 

Podatki, ki se navezujejo samo na uporabnika:

 

  • Podatki o transakcijah - vključujejo podrobnosti o izdelkih in storitvah, ki so jih uporabniki kupili na spletni strani ali aplikaciji. Podatki o uporabi - informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo storitve. Primer: kako uporabnik posluje s storitvami, koliko časa se zadržuje na spletni strani Sense Mobilna Masaža, kako pogosto izbira tretmaje ter katere naše storitve in funkcije uporablja največ.

 

·         Podatki o profilu - vključujejo zgodovino brskanja na spletni strani uporabnika,demografske podatke, kot so starost, spol, stopnja izobrazbe, povratne informacije in odgovori na anketah oz. vse informacije, ki ste jih javno objavili na naših oglasnih deskah ali na družabnih omrežjih. ·         Podatki, povezani z delom - s podjetji sodelujemo pri zagotavljanju naših storitev svojim zaposlenim. Če ste zaposleni pri eni od teh podjetij, se morate za uporabo naših storitev prijaviti. Ko se boste prijavili na naši spletni strani ali aplikaciji, bomo neposredno zbrali podatke, in se lahko povezali tudi z informacijami, ki vam jih posreduje vaš delodajalec, kot je naziv delovnega mesta. ·         Opombe o storitvah - lahko zbiramo informacije, kot so navodila za dostop do stavbe. Te podatke posredujete prostovoljno. Te informacije posredujemo terapevtom, da bodo lahko razumeli kakršne koli posebne zahteve za dostop do lokacije. ·         Poročila o zdravljenju - če se odločite, lahko vklopite poročila o zdravljenju. Ta funkcija se lahko vklopi le z vašim soglasjem in jo lahko kadar koli izklopite. Poročila o zdravljenju omogočajo terapevtom, da posnamejo nasvete in predloge za nadaljnje zdravljenje, da bi vaše telo in um čimprej povrnili nazaj v vaše najboljše stanje. Poročila lahko vsebujejo tudi informacije o samem zdravljenju in vašemu zdravju. Če to funkcijo vklopite, bodo lahko terapevti, s katerimi ste si rezervirali termin, lahko videli te informacije. Če to izključite, drugi terapevti teh informacij ne bodo mogli videti. 

 

Podatki, ki se navezujejo samo na terapevta:

 

  • Podatki o oceni - informacije o kvalifikacijah in certificiranju terapevta, podatki o dnevnih stikih, podatki o uspešnosti in ocenah.

 

  • Podatki o profilu - fotografija, biografija, katere tretmaje izvaja terapevt in katere tuje jezike govori. Povprečna ocena terapevta, ki jo dobimo z uporabo algoritmov pri pregledu ocen, rezultatov anket, številu rezervacij in z informacijami o urniku.

 

  • Informacije, ki jih lahko zberemo od vas, ko uporabljate storitve.

 

 

 

Te informacije bomo uporabili za upravljanje storitev in za notranje delovanje, vključno z odpravljanjem težav, analizo podatkov, testiranjem raziskav in v statistično raziskovalne namene. Te informacije bomo uporabili tudi za merjenje učinkovitosti naše predstavitvene vsebine, kako zagotavljamo naše storitve ter kako tržimo in oglašujemo. Te informacije bodo uporabljene tudi za to, da boste lahko sodelovali pri določenih funkcijah naših storitev. Vedno je vaša izbira, ali boste posredovali informacije ali ne. V primeru, da ne boste posredovali določenih podatkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij na naši spletni strani, v aplikaciji ali pri določenih storitvah.              Informacije, ki jih lahko zberemo iz drugih virov ali ki se samodejno zbirajo  Informacije se lahko zbirajo iz virov tretjih oseb, vključno z našimi ponudniki storitev tretjih oseb (kot so dogodki, marketinške storitve in ponudniki plačil), javno razpoložljivih podatkov, druga podjetja in napotitve. Ko obiščete spletno stran, lahko samodejno zberemo dodatne informacije o vas, kot so vrsta internetnega brskalnika ali mobilne naprave, ki jo uporabljate, s katere spletne strani ste prišli na našo spletno stran, vaš IP naslov (edinstven naslov, ki identificira vašo napravo na internetu) in vaš operacijski sistem, ki ga naš spletni strežnik samodejno prepozna. Preko teh informacij je vaša identiteta še vedno varna in vas ni mogoče prepoznati, uporabljamo pa jo samo za pomoč pri zagotavljanju učinkovitih storitev na naši spletni strani in za zbiranje splošnih demografskih podatkov za skupno uporabo. Občasno lahko zbiramo osebne podatke iz razpoložljivih virov, kot je LinkedIn, ali iz javno dostopnega spletnega registra, na katerega posredujete svoje podatke. Prav tako lahko zberemo podatke s spletne strani vašega podjetja, da vas obvestimo o naših zakonitih poslovnih interesih z možnostjo sodelovanja in za katere menimo, da so za vas primerni. Ob prvi informaciji bomo ugotovili, ali smo pridobili vaše podatke, ki jih za te namene uporabljamo pri tretjih osebah. 2. Uporaba vaših podatkov Zgoraj opisane osebne podatke bomo uporabili za: • (a) identifikacijo uporabnikov in terapevtov, ko se prijavijo na svoj uporabniški račun; • (b) omogočanje obdelave uporabniških rezervacij masažnih terminov v imenu terapevtov, nakup maloprodajnih izdelkov, za pošiljanje potrditev o rezerviranih masažnih tretmajih ali potrditev odpovedi tretmaja. Prav tako lahko preko storitev omogočamo dostop uporabnikom in terapevtom do drugih informacij ali pomoči, ki jih zahtevajo, vendar ne kot pomoč pri reševanju sporov. • (c) upravljanje uporabniških in terapevtskih računov; • (d) ocenjevanje in preverjanje kvalificiranosti in kredibilnosti terapevtov ter ustvarjanje in vzdrževanje njihovih profilov; • (e) vodenje in obdelovanje zbranih plačil masažnih tretmajev terapevtov, ki jih rezervirajo uporabniki, ter pobiranje plačil za maloprodajne izdelke, ki so jih kupili uporabniki; • (f) analiziranje uporabe storitev in obiska na spletni strani/aplikaciji, zato, da bi izboljšali našo vsebino in storitve, vključno z raziskavami o demografskih podatkih naših uporabnikov ter sledenju podatkov o prodaji; • (g) če niste nasprotovali, pošiljanje informacij uporabnikom in terapevtom, za katere menimo, da so za vas koristne ali ste jih od nas zahtevali, vključno s tržnimi komunikacijami, kot so e-poštna sporočila o izboljšanju izdelkov ali storitev, posebnih ponudbah ali promocijah, dogodkih, tekmovanjih, novih izdelkih ali storitvah; • (h) če niste nasprotovali, pošiljanje informacij o izboljšanju obstoječih izdelkov ali storitvah, posebnih ponudbah ali promocijah, dogodkih ali tekmovanjih, novih izdelkih ali storitvah skrbno izbranih poslovnih partnerjev. Sense Mobilna Masaža ne posreduje nobenih osebnih podatkov svojih uporabnikov ali terapevtov nobenemu poslovnemu partnerju, lahko pa vidite ime, logotipe in druge reference blagovnih znamk, ki se pojavljajo v e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošljemo.   

 

3. Nameni in zakonite baze, za katere Sense Mobilna Masaža uporablja vaše podatke V spodnjih preglednicah smo opisali načine uporabe vaših osebnih podatkov, kategorije informacij, ki jih vsebuje ter pravno podlago ali osnove, na katere se zanašamo, da jih obdelujemo, vključno s tem, kje se zanašamo na naše zakonite interese in opredelitev teh interesov. Obstaja lahko več kot ena zakonita podlaga za obdelavo vaših podatkov glede na namene, za katere uporabljamo informacije. Kadar se zanašamo na legitimne interese, vedno skrbimo za ravnotežje naših interesov in vaših pravic do zasebnosti. Upoštevajte, da so to primeri vrst osebnih podatkov, ki jih zbiramo in lahko uporabljamo. Občasno lahko zberemo tudi druge vrste osebnih podatkov, ki nam jih prostovoljno ne posredujete. Če potrebujete več informacij, nam pišite na info@sense-mobilnamasaza.com.

 

 

Informacije o uporabnikih

 

 

Kdaj zbiramo vaše podatke ?            Kaj zbiramo?                    Zakaj zbiramo?

 

Pri identifikaciji terapevtov, ko se vpišejo v svoj račun

Podatki o identiteti, tehnični podatki

Potrebni za izvedbo naše pogodbe s terapevtom

Za dodelitev in oddajo rezervacije masažne terapije ustreznemu terapevtu (glede na lokacijo ali profil, oceno ali izbiro uporabnika)

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki profila, podatki o oceni, podatki o lokaciji, tehnični podatki, podatki o transakcijah, operativni podatki

Potrebni za izvedbo pogodbe z uporabnikom, za izpolnjevanje naše pogodbe s terapevtom v smislu pošiljanja ustreznih rezervacij

Za upravljanje plačil uporabnika za masažne tretmaje (v imenu terapevta) in upravljanje prenosa plačil terapevtom

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, finančni podatki, transakcijski podatki, operativni podatki

Potrebno za izvedbo naše pogodbe z uporabnikom in terapevtom (obveznost obdelovanja plačil s strani uporabnika in obveznost pobiranja plačila v imenu terapevta za masažo, ki jo je rezerviral uporabnik)

Za pomoč terapevtom z vprašanji in težavami v klepetih v živo na naši spletni strani

Tehnični podatki, operativni podatki

Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevti, v naših zakonskih interesih je reševanje težav in zagotovitev najboljših storitev ter povečanje zadovoljstva uporabnikov

Za upravljanje in zaščito spletne strani, aplikacije in storitev ( vključno z odpravljanjem težav, analizo podatkov, preizkušanjem in pregledom sistema)

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki

 

V naših zakonitih interesih je vodenje našega spletnega mesta, aplikacije in storitev, upravljanje administracije in IT storitev, ter zagotavljanje varnosti omrežja in zaščite

Za vodenje našega odnosa s terapevti, konkretno s pošiljanjem potrditvenih e-poštnih sporočil o rezervacijah ali odpovedih uporabnika

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki, podatki o transakcijskem računu

Potrebni za izvedbo pogodbe z uporabnikom in izpolnitvijo pogodbe s terapevtom, saj je v naših zakonitih interesih ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev

Za ohranjanje profila terapevtov, vključno s fotografijo, biografijo, katere storitve izvaja in jezike, ki jih govori

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni in profilu

Potrebni za izvedbo pogodbe med terapevtom in uporabnikom, v naših zakonitih interesih je ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev

Za pregled uporabe aplikacije terapevtov in izkušnje uporabnikov s terapevti. S tem lahko analiziramo povprečne ocene, pridobljene na podlagi vaših ocen, z uporabo algoritmov za preglede in ocene. Pridobimo prav vse ocene, ki ste jih prejeli od vaših preteklih strank, nato uporabimo povprečno oceno in jo prikažemo na vašem profilu in kot algoritem za razvrščanje seznama terapevtov, ki so na voljo v željenem terminu uporabnika

Število naročenih masažnih tretmajev, pregled ocene uporabnikov

Za naše zakonite interese za ohranjanje in izboljševanje kakovosti delovanja storitev

Posredovanje povratnih informacij uporabnika izbranemu terapevtu, vključno z rezultati ocen in anket o povratnem mnenju

Posredovanje povratnih informacij uporabnika izbranemu terapevtu, vključno z rezultati ocen in anket o povratnem mnenju, podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni in profilu

Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevtom, v naših zakonitih interesih je ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev

Vabiti terapevte k sodelovanju pri promocijah, dogodkih ali tekmovanjih

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi, tržni in komunikacijski podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja spodbujanje terapevtov k uporabi storitev

Oglaševanje in trženje naše spletne strani, aplikacije in storitev

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi, tržni, komunikacijski in zbirni podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja razvoj in rast

Pošiljanje informacij terapevtom o izdelkih in storitvah, posebnih ponudbah, promocijah, dogodkih in tekmovanjih pri skrbno izbranih partnerjih

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi in profilu, tržni in komunikacijski podatki, zbirni podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja spodbuditi terapevte k uporabi izdelkov in storitev naših poslovnih partnerjev

Obveščanje terapevtov o vseh spremembah na naši spletni strani ali aplikaciji ter pri storitvah

Podatki o identiteti, kontaktni podatki

Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevti, saj je v zakonitih interesih podjetja zagotavljanje nemotenega delovanja storitev

Obveščanje terapevtov o vseh spremembah v naši politiki zasebnosti ali če pride do sprememb v naših splošnih pogojih poslovanja

Podatki o identiteti, kontaktni podatki

Skladno z zakonsko obveznostjo

Vzdrževanje črnega seznama ali prevare sistema identitet

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, finančni podatki

V zakonitih interesih podjetja je zaščita podjetja pred goljufijami

Zbiranje podatkov o lokaciji terapevtov in jih deliti z uporabniki, z namenom obveščanja uporabnikov o prihodu terapevta

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o lokaciji

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, saj je v naših zakonitih interesih zagotavljanje učinkovitih in nemotenih storitev

Zapisovanje poročil, če uporabniku omogoči to funkcijo. S tem bodo nekateri osebni podatki terapevta zajeti v tem poročilu

Podatki o identiteti

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, kjer je v naših zakonitih interesih, da zagotovimo čimbolj učinkovite in nemotene storitve. Če se to zbira samodejno v vaši napravi, boste vprašani, če nam dovolite dostop do vaše lokacije

Zagotavljanje posredovanja med uporabnikom in terapevtom v primeru pritožbe uporabnika zaradi nezadovoljivih storitev

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni, finančni podatki

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, saj je v naših zakonitih interesih zagotavljanje storitev

Za spremljanje pravilne uporabe tehnologije terapevtov in osebnih podatkov uporabnika

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki in podatki o uporabi

V naših zakonitih interesih je spremljanje pravilne uporabe tehnologije in osebnih podatkov uporabnikov, kot tudi za namen vodenja evidence

 

 

Informacije o terapevtih

 

Namen                                            Vrsta podatkov                            Pravna podlaga za obdelavo

        

Za registracijo novega terapevta Podatki o identiteti, kontaktni podatki Potrebno za izvajanje naše pogodbe s terapevti, saj je delovanje naših storitev v naših zakonitih interesih
Za identifikacijo terapevta, ko se vpiše v svoj račun Podatki o identiteti, tehnični podatki Potrebni za izvedbo naše pogodbe s terapevtom
Dodelitev in oddaja rezervirane masažne terapije ustreznemu terapevtu (glede na lokacijo ali profil, oceno ali izbiro uporabnika) Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o profilu, podatki o oceni, tehnični podatki, podatki o transakcijah, operativni podatki Potrebni za izvedbo pogodbe z uporabnikom in izpolnitev naše pogodbe s terapevtom z pošiljanjem ustreznih rezervacij
Upravljanje plačil uporabnika za masažne tretmaje (v imenu terapevta) in upravljanje prenosa plačil terapevtom Podatki o identiteti, kontaktni podatki, finančni podatki, transakcijski podatki, operativni podatki Potrebni za izvedbo naše pogodbe s terapevtom in uporabnikom (obveznost obdelave plačila s strani uporabnika in obveznost pobiranja plačila v imenu terapevta za masaže, ki jih je rezerviral uporabnik)
Pomoč terapevtom z vprašanji in težavami v klepetih v živo na naši spletni strani Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki, operativni podatki Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevti, v naših zakonitih interesih je reševanje težav in zagotovitev najboljših storitev ter povečanje zadovoljstva uporabnikov
Za upravljanje in zaščito spletne strani, aplikacije in storitev ( vključno z odpravljanjem težav, analizo podatkov, preizkušanjem in pregledom sistema) Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki V naših zakonitih interesih je vodenje našega spletnega mesta, aplikacije in storitev, upravljanje administracije in IT storitev, ter zagotavljanje varnosti omrežja in zaščite
Vodenje našega odnosa s terapevti, konkretno z pošiljanjem potrditvenih e-poštnih sporočil o  rezervacijah ali odpovedih uporabnika Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki, transakcijski podatki Potrebni za izvedbo pogodbe z uporabnikom in izpolnitvijo pogodbe s terapevtom, saj je v naših zakonitih interesih ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev
Za ohranjanje profila terapevtov, vključno z fotografijo, biografijo, katere storitve izvaja in jezike, ki jih govori Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni in profilu Potrebni za izvedbo pogodbe med terapevtom in uporabnikom, v naših zakonitih interesih je ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev
Za pregled uporabe aplikacije s strani terapevtov in izkušnje uporabnikov s terapevti. Na primer, s tem lahko analiziramo povprečne ocene, pridobljene na podlagi vaših ocen, z uporabo algoritmov za preglede in ocene. Pridobimo prav vse ocene, ki ste jih prejeli od vaših preteklih strank, nato uporabimo povprečno oceno in jo prikažemo na vašem profilu in kot algoritem za razvrščanje seznama terapevtov, ki so na voljo v željenem terminu uporabnika

Število naročenih masažnih tretmajev, pregled ocene uporabnikov

Za naše zakonite interese za ohranjanje in izboljševanje kakovosti delovanja storitev

Posredovanje povratnih informacij uporabnika izbranemu terapevtu, vključno z rezultati ocen in anket o povratnem mnenju

Posredovanje povratnih informacij uporabnika izbranemu terapevtu, vključno z rezultati ocen in anket o povratnem mnenju, podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni in profilu

Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevtom, v naših zakonitih interesih je ohranjanje in izboljšanje delovanja storitev

Vabiti terapevte k sodelovanju pri promocijah, dogodkih ali tekmovanjih

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi, tržni in komunikacijski podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja spodbujanje terapevtov k uporabi storitev

Oglaševanje in trženje naše spletne strani, aplikacije in storitev

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi, tržni, komunikacijski in zbirni podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja razvoj in rast

Pošiljanje informacij terapevtom o izdelkih in storitvah, posebnih ponudbah, promocijah, dogodkih in tekmovanjih pri skrbno izbranih partnerjih

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o uporabi in profilu, tržni in komunikacijski podatki, zbirni podatki

S soglasjem, kot je zakonsko zahtevano, je v zakonitih interesih podjetja spodbuditi terapevte k uporabi izdelkov in storitev naših poslovnih partnerjev

Obveščanje terapevtov o vseh spremembah na naši spletni strani ali aplikaciji ter pri storitvah

Podatki o identiteti, kontaktni podatki

Potrebni za izvedbo pogodbe s terapevtom, saj je v zakonitih interesih podjetja zagotavljanje nemotenega delovanja storitev

Obveščanje terapevtov o vseh spremembah v naši politiki zasebnosti ali če pride do sprememb v naših splošnih pogojih poslovanja

Podatki o identiteti, kontaktni podatki

Skladno z zakonsko obveznostjo

Vzdrževanje črnega seznama ali prevare sistema identitet

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, finančni podatki

V zakonitih interesih podjetja je zaščita podjetja pred goljufijami

Zbiranje podatkov o lokaciji terapevtov in jih deliti z uporabniki, z namenom obveščanja uporabnikov o prihodu terapevta

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o lokaciji

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, saj je v naših zakonitih interesih zagotavljanje učinkovitih in nemotenih storitev

Zapisovanje poročil, če uporabniku omogoči to funkcijo. S tem bodo nekateri osebni podatki terapevta zajeti v tem poročilu

Podatki o identiteti

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, kjer je v naših zakonitih interesih, da zagotovimo čimbolj učinkovite in nemotene storitve. Če se to zbira samodejno v vaši napravi, boste vprašani, če nam dovolite dostop do vaše lokacije

Zagotavljanje posredovanja med uporabnikom in terapevtom v primeru pritožbe uporabnika zaradi nezadovoljivih storitev

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, podatki o oceni, finančni podatki

Potrebni za izpolnitev pogodbe o storitvah za uporabnika, saj je v naših zakonitih interesih zagotavljanje storitev

Za spremljanje pravilne uporabe tehnologije terapevtov in osebnih podatkov uporabnika

Podatki o identiteti, kontaktni podatki, tehnični podatki in podatki o uporabi

V naših zakonitih interesih je spremljanje pravilne uporabe tehnologije in osebnih podatkov uporabnikov, kot tudi za namen vodenja evidence



 

 

  1. Kako lahko delimo vaše informacije?
  • Pri zagotavljanju storitev, lahko delimo podatke uporabnikov izbranemu terapevtu za pomoč pri zagotavljanju naročenega masažnega tretmaja s strani uporabnika.
  • Da lahko ponudimo storitve, lahko delimo informacije, ki jih terapevti delijo z uporabniki, ko se odločajo za primernega terapevta za izbrano storitev.
  • Lahko delimo podatke, ki nam jih posredujete oziroma, ki jih mi sami zberemo z vašo uporabo naših storitev (vključno z osebnimi podatki, kjer je to primerno), z našimi skrbno izbranimi tretjimi osebami, vključno s podružnicami, svetovalci in izvajalci, ki podpirajo naše poslovanje in dejavnost. Sem spada tudi obdelava transakcij, izpolnjevanje zahtev za informacije ali pomoč, sprejemanje in pošiljanje sporočil (analiza podatkov, nudenje drugih podpornih storitev, kot so oglaševanje, javno obveščanje, storitve povezane z dogodki in druge spletne storitve, kot so storitve spletnega gostovanja in spremljanje spletnih strani, vključno z ponudniki analiz in iskalci informacij). Te tretje osebe bodo ohranile vaše zaupne informacije in jih bodo uporabile samo takrat, ko je to potrebno za zagotavljanje ustreznih storitev ali drugače dovoljeno in zahtevano z zakonom. Primer ključnih ponudnikov storitev s katerimi sodelujemo je Facebook (marketinške storitve).
  • V nekaterih primerih delamo v partnerstvu z drugimi skrbno izbranimi podjetji, poslovnimi partnerji in od časa do časa, seveda z vašim soglasjem, lahko pošiljamo informacije o izbranih izdelkih ali storitvah teh tretjih oseb v naših komunikacijah z vami. Vaših osebnih podatkov ne delimo neposredno s temi tretjimi osebami.
  • Lahko razkrijemo skupne statistične podatke o obiskovalcih naše spletne strani, z namenom opisa naših storitev bodočim partnerjem, oglaševalcem, sponzorjem in drugim uglednim tretjim osebam ter za druge zakonite namene.
  • V primeru reorganizacije ali prodaje podjetja tretji osebi se strinjate, da se lahko vsi osebni podatki, ki jih imamo o vas, prenesejo na to novo podjetje ali tretjo osebo.
  • Lahko razkrijemo vaše osebne podatke, če je to zakonsko upravičeno ali če se to od nas zahteva (na primer, če to zahteva zakon ali sodni nalog ali če menimo, da je to potrebno za preprečevanje goljufij, kibernetske kriminalitete, za zaščito spletnega mesta, storitev, pravic, lastnine ali osebne varnosti katere koli osebe).

 

 

 

 

  1. Informacije, ki jih lahko zberete kot uporabnik ali terapevt

Če ste terapevt, ste odgovorni, da upoštevate veljavno zakonodajo o varstvu podatkov v zvezi z vsemi osebnimi podatki, ki jih zbirate o uporabnikih med izvajanjem vaših storitev. Sense Mobilna Masaža ne prevzema nobene odgovornosti za to obdelavo osebnih podatkov.

Če ste uporabnik, ste odgovorni za kakršno koli zlorabo osebnih podatkov, ki jih lahko zberete med prejemanjem storitev. Sense Mobilna Masaža ne prevzema nobene odgovornosti za to obdelavo osebnih podatkov.

 

 

  1. Spletni piškotki in podobna tehnologija

 

Spletna stran uporablja tudi piškotke ali podobno tehnologijo za zbiranje informacij o vašem dostopu do spletne strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki vsebujejo edinstveno referenčno kodo, ki jo spletna stran prenese v napravo za shranjevanje in včasih sledenje informacij o vas. Številni piškotki, ki jih uporabljamo, trajajo samo v času trajanja vaše spletne seje in potečejo, ko zaprete brskalnik. Drugi piškotki se uporabljajo za spomin, ko se vrnete na spletno mesto in bodo trajali dlje. Za več informacij si oglejte našo politiko piškotkov (insert link).

 

  1. Javni forumi

 

Spletna stran lahko občasno omogoči uporabnikom in terapevtom klepetalnice (klepet v živo), oglasne deske, skupine novic ali druge javne forume. Vse informacije, ki so razkrite na teh področjih, postanejo javne informacije, zato morate biti previdni pri uporabi teh podatkov in nikoli razkriti svojih osebnih podatkov.

 

  1. Varnost otrok

 

Zaščita varnosti otrok pri uporabi interneta je za nas zelo pomembna. Naše spletne strani in storitve niso namenjene otrokom in jih ne usmerjamo proti otrokom, kakor tudi ne zbiramo osebnih podatkov otrok. Če menite, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke brez vašega soglasja, nas lahko obvestite na  info@sense-mobilnamasaza.com.

 

  1. Zunanje povezave

 

Spletna stran lahko občasno vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest. Če kliknete na te povezave ali omogočite te povezave, lahko tretje osebe zbirajo ali posredujejo informacije o vas. Nimamo nadzora nad temi tretjimi osebami in nismo odgovorni za vsebino teh spletnih strani, kot tudi ne za politiko zasebnosti ali prakso teh tretjih oseb. Skrbno si oglejte politiko zasebnosti katere koli spletne strani tretje osebe, ki jo obiščete.

 

  1. Obdelava plačil

 

Vse plačilne transakcije opravljene preko storitev, potekajo preko našega ponudnika plačil, Paypal. Podatke o kreditni ali debetni kartici boste posredovali neposredno temu ponudniku, ki obdeluje podatke o plačilu, šifrira podatke o vaši kreditni ali debetni kartici in dovoljuje plačilo. Obdelava vaših podatkov o plačilu je izvedena v skladu s pravili in pogoji zasebnosti te tretje osebe.

 

  1. Varnost

 

  • Velik pomen pripisujemo varnosti vseh osebnih podatkov, povezanih z uporabniki in terapevti. Uvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev varnosti vaših podatkov in za zaščito vseh osebnih podatkov, ki se prenašajo, shranjujejo ali kako drugače obdelujejo pred naključnim ali nezakonitim uničenjem, izgubo, spremembo, nepooblaščenim razkritjem ali dostopom. Poleg tega dostop do teh informacij omejujemo samo na tiste zaposlene, agente, izvajalce in druge tretje osebe, ki morajo te informacije vedeti iz poslovnih razlogov. Obdelali jih bodo samo po naših navodilih in zanje velja dolžnost zaupnosti.
  • Varnost vaših osebnih podatkov je odvisna tudi od vas. Če imate varno prijavo in geslo za dostop do določenih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za zaupnost vaše prijave ali gesla. Prosimo vas, da ne delite podatkov o svoji prijavi ali geslu z nikomer. Prav tako vas pozivamo, da bodite previdni pri razkrivanju informacij na javnih mestih spletne strani, kot so oglasne deske, klepetalnice. Informacije, ki jih delite v javnih prostorih, si lahko ogledajo vsi uporabniki spletne strani ali storitev. Priporočljivo je tudi zapreti brskalnik, ko končate uporabniško sejo in tako zagotovite, da drugi ne dostopajo do vaših osebnih podatkov.
  • Na žalost noben elektronski prenos podatkov preko interneta ni popolnoma varen ali brez napak, zato vam ne moremo jamčiti varnost informacij, ki jih posredujete preko spletne strani ali storitev. Vse vaše informacije ali storitve prenesene na našo spletno stran so na vašo lastno odgovornost.

 

  1. Shranjevanje podatkov in mednarodni prenosi

 

Informacije, ki jih posredujete preko storitev, se pošiljajo in shranjujejo na varnih strežnikih znotraj in zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP), na primer v Združenih državah. Če bomo na ta način prenesli vaše podatke zunaj EGP, bomo sprejeli ukrepe, s katerimi bomo zahtevali, da se vaše pravice do zasebnosti še naprej varujejo. Kot smo že omenili, sodelujemo s ključnimi ponudniki storitev, kot je Facebook. Podpisali smo tudi dodatke za obdelavo podatkov, ki odražajo mehanizme za prenos podatkov, da bi zagotovili ustrezno zaščito osebnih podatkov, prenesenih izven EGP. Če želite več informacij o tem, nas kontaktirajte.

 

  1. Odstopanje

 

Kadar imamo vaše soglasje oz. niste nasprotovali, bomo uporabili vaše osebne podatke za pošiljanje marketinških in promocijskih sporočil po e-pošti o naših storitvah oz. izdelkih ali za pošiljanje anket o povratnih informacijah in ocenah o tretmajih, ki vam jih ponujamo. Kot smo že omenili, tam kjer sodelujemo s skrbno izbranimi poslovnimi partnerji, lahko naše e-poštne komunikacije vsebujejo tudi informacije naših poslovnih partnerjev.

 

Nadaljnje tržne komunikacije lahko kadar koli ugovarjate s klikom na povezavo za odjavo, ki je vključena v vsako takšno sporočilo, ali pa nas obvestite po elektronski pošti

info@sense-mobilnamasaza.com.

 

 

 

  1. Kako dolgo hranimo vaše podatke

 

Vaše podatke (vključno z vašimi osebnimi podatki, kjer je to primerno) moramo hraniti tako dolgo, dokler ste aktivni uporabnik storitev, da bomo lahko izpolnili svoje pogodbene obveznosti do vas in za tako dolgo obdobje, kot je zakonsko zahtevano oz. dovoljeno.

 

Nekatere osebne podatke bomo morda morali obdržati tudi, če bo uporabniški račun zaprt za različna obdobja, vse pa je odvisno od kategorije osebnih podatkov - da uveljavimo naše pogoje, preprečimo goljufije, identificiramo, izdamo ali razrešimo morebitne pravne zahtevke, za pravilno vodenje evidenc ali za potrebe našega poslovanja, kot tudi veljavne zakonodaje.

 

Prav tako lahko zadržimo določene osebne podatke po kakršnem koli ugovoru, ki ste ga navedli, da bi prejemali še naprej marketinška obvestila Sense Mobilne Masaže, vse to pa z namenom, da bi zagotovili, da bodo vaše želje še naprej spoštovane in vas ne bomo več kontaktirali.

 

Zbirne informacije lahko obdržimo tudi po tem času za raziskovalne namene, ki nam pomagajo pri razvoju in izboljšanju storitev. Ne morete biti identificirani iz zbirnih podatkov, ki so zadržani ali uporabljeni za te namene.

 

  1. Vaše pravice

 

V določenih okoliščinah imate pravico:

 

  • Da dobite kopijo vaših osebnih podatkov, ki jih imamo o vas;
  • Zahtevati popravek ali izbris vaših osebnih podatkov, ki jih imamo;
  • Zahtevati prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov v določenih okoliščinah;
  • Ugovarjati obdelavi osebnih podatkov z namenom pošiljanja e-poštnih sporočil za neposredno trženje;
  • Zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, medtem ko preverjamo ali raziskujemo vaše pomisleke;
  • Zahtevati, da se vaše informacije prenesejo na tretjo osebo;
  • Odvzeti soglasje, če so bili na tej podlagi obdelani vaši osebni podatki. Imate pravico, da to soglasje umaknete brez škode, tako da nam pošljete elektronsko pošto na info@sense-mobilnamasaza.com ali s klikom na povezavo za odjavo na dnu naših e-poštnih sporočil;

 

Mi sami smo prepričani, da zbiramo in hranimo osebne podatke vsakega posameznika v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in ostalimi veljavnimi zakoni na območju Republike Slovenije in Evropske Unije.

 

Naš pravilnik o zasebnosti je skrbno napisan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo).

 

Če vaša zahteva ali skrb ni zadovoljivo rešena, se lahko obrnete na lokalni organ za varstvo podatkov

https://www.ip-rs.si/ oziroma si o veljavni zakonodaji o varstvu osebnih podatkov preberete kar sami na https://www.ip-rs.si/zakonodaja/

 

  1. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

 

To politiko o zasebnosti lahko občasno spremenimo. Če je revizija bistvena, vas bomo obvestili še preden bodo začeli veljati preko naše spletne strani oz. vam bomo poslali obvestilo (kot se zahteva). Vse takšne bistvene spremembe bodo veljale le za osebne podatke, zbrane po uveljavitvi spremenjene politike zasebnosti.

 

  1. Pišite nam

 

Vsa vaša vprašanja ali pomisleke glede našega pravilnika o zasebnosti ali kakršna koli vprašanja o varnosti naše spletne strani ali storitev, nam pošljite na naslov info@sense-mobilnamasaza.com.

 

 

Ta politika zasebnosti je bila nazadnje posodobljena 12. novembra 2018.